Varsinkin tällei sosiaalisessa mediassa se on jopa raukkamaisen helppoa, kun pystytään valehtelemaan ikänsä.

 

Joku 15-vuotias Niko Kouvolasta voikin todellisuudessa olla vaikka 50-vuotias Keijo, joka houkuttelee jopa reilusti alle parikymppisiä tyttöjä/naisen alkuja luokseen, juottaa nämä känniin ja sitten viedään makkarin puolelle tekemään *kaikkee jännää*. On myös äärettömän helppoa kun tänä päivänä on kaiken maaliman kamerat web-kameroista lähtien. Näillä peleillä ja vehkeillä voidaan esitellä paljasta pintaa ja vähän muutakin. Mitä ihmettä nämä vanhat miehet näkee meissä nuorissa? Eikö oman ikäsiltä enää heru vai eikö vaimo anna? vai onko se yksinkertasesti vain sen takia että me nuoret jaksetaan paremmin?

 

Jopa kadulla voi joku vanhempi mies tulla puhelimesta näyttämään ala-ikäselle aikuisviihdettä ja/tai esittelemää pelivälineitään. Joku taas voi jossain esim. uima-hallissa olla altaan reunalla vetämässä lapaseen. Tämähän tunnetusti onkin oikein hyvää esimerkkiä lapsille. Miksi nämä julkisella paikalla esittelijät ei voi sen vertaa käyttää maalaisjärkeä että jättää ne tarpeiden tyydyttämiset Kotiseinien sisälle. Pistäisi vaikka aikuis-viihdettä pyörimää ja siinä samalla sitten hoitaa ne tarpeet. Tämäki on parempi vaihtoehto, kun se että julkisilla paikoilla kaiken kansan nähen esitellään niitä sukukalleuksia, joita ei kukaan ulkopuolinen ole todennäkösesti kiinnostunu näkemään.

 

Nämä vanhat miehet ei aina tuu ajatelleeks seurauksia siinä vaiheessa kun sänkyyn on houkuteltu jopa joku alle 15-vuotias. Ja vaikka nuori olisi sujut asian kanssa ja tilanne tapahtuu molempien yhteisestä halusta, ei laki ole sujut asian kanssa eikä kato touhua kovin hyvällä. Siis jos kyseinen tilanne sattuu kantautumaan esim. vanhempien korviin. Kun asiaa lähetään ajamaan, on tässä kohtaa se aikuinen mies syyllistyny lapsen hyväksikäyttöön.

 

Mun ymmärrys vaan ei riitä käsittämään tätä asiaa että miks nämä +30 vuotiaat ja siitä vanhemmat ei voi etsiä oman ikäistään seuraa peti-puuhiin. Jokasella toki on halunsa, siinä ei oo mitään väärää, mutta jos toinen osapuoli on vaikka 30 ja toinen 14 niin kyllä tuo ikäero heittää jo aika paljon... itseasiassa vähän liikaa.