Otetaampa hyvänä esimerkkinä vaikka tuo suomi24:sen treffit-palvelu. Itsehän olen 16-vuotiaasta asti ollu kyseisen palvelun enemmän tai vähemmän aktiivinen käyttäjä. Silloin tällöin tehny uuden profiilin ja joka kerta jaksanu uskoa siihen että sieltä ihan varmasti joku onnistuu vielä joskus viemään jalat alta. Tämäkin osottautunu aika harhaseks käsitykseks. Tästä johtuen olen pistäny omalta osaltani netissä treffailut pannaan ja omien näkemysten kautta kerron että miksi olen tähän ratkasuun päätynyt.

 

Ensinnäkin omien havaintojeni mukaan kyseisestä palvelusta löytää jopa säälittävän helposti yhen/kahden tapaamisen ihmeitä vaikka muille jakaa. Kerran pari nähdään ja annetaan ymmärtää että ollaan kiinnostuneita. Tästä sitten herää toiveita jonkun vakavemman ja pidempiaikasen suhteen, mutta sitten käykin niin että tämä toinen osapuoli niinsanotusti katoaa kun tuhka tuuleen eikä sen jälkeen kyseisestä ihmisestä kuulu mitään. Sen vertaa ei voida edes ilmoittaa ettei olla kiinnostuneita jatkamaan tapailua. Liian monta kertaa on käyny myös niin että ekojen treffien päätteeks tai tästä seuraavana päivänä tulee ilmotus että JOO OOT IHAN KIVA, MUTTA JOS VOITAIS OLLA VAAN KAVEREITA. Mä jopa kehtaan väittää etten ole ainoa joka on joutunu kuulemaan saman useammin kun kerran pari.

 

Sitten on nämä parisuhteessa olevat, ja mahdollisesti jopa perheelliset +30 vuotiaat miehet, jotka etsii seuraa pettämis-mielessä, salasuhdetta tai kolmansia osapyöriä suhteeseen. Yksinhuoltajat saattavat etsiä muksu(i)lleen äitihahmoa, jotta itse pääsisi sitten menemään ja tulemaan oman mielensä mukaan, ja näin menetellen jossain vaiheessa sysätään lapsi/lapset tämän löydetyn äiti-hahmon harteille.

 

Entäs sitten nämä miehet, varsinkin +40v ja vanhemmat jotka ihan mielellään yrittää saada meitä parikymppisiä nuoria likkoja lakanoiden väliin? Ylipäätään nämä ensisijasesti seksi-seuran etsiskelijät ei oo koskaan herättäny mussa mitään sympatioita. No tietysti kukin etsii sitä seuraa mitä ite haluaa, mutta nää seksi-seuran etsiskelijät vois sitä seuraa etsiessään kiinnittää vähän huomioo sen toisen osapuolen ikään ja näin ollen myös siihen ikäeroon. Ei oikein natsaa sekään homma että +50v. ukkeli vikittelee miun kaltasta 21-vuotiasta sänkyyn. Näinkin on siis omalla kohdallani käynyt kun niin monta kertaa että laskuista olen pudonnu jo ajat sitten.

 

Mikä ihme siinä on että vaikka itse yrittäisi ihan kuvasta lähtien pitää sen profiilin mahdollisimman neutraalina. En ole vielä kertaakaan S24:seen tehny niin provosoivaa profiilia että sen kautta olisin antanut ymmärtää etsiväni kumppania lakanoiden väliin. Vaikka kuinka yrittäisi pitää profiilinsa asiallisena ja neutraalina, silti niitä pano-ehdotuksia tulee. No eihän ne kivoja ole, mutta jotenkin niihin on niin tottunu ettei jaksa enää kiinnittää samalla tavalla huomioo kun silloin alussa kun ala-ikäsenä alotti 24:sta käyttämään.

 

Mutta miks ihmeessä ei suomi24:sen ylläpito voi sitten tehdä sen verran lisäystä sivulle että näille seksi-seuran etsiskelijöille olisi ihan oma osio. Muuten olisi sama ajatus kun tuossa treffit-osiossa, mut että se sitten olisi näille jotka tosiaan etsii sutinaa makkarin puolelle. Eihän se varmaan ihan 100% kitkis niitä pano-seuran etsiskelijöitä treffeistäkään, mutta kehtaan väittää että ainakin se vähenis aika paljon. Sen verran voisi tätä S24:senkin treffit-osion laatua valvoa ja pitää yllä että ei niin kauheasti olisi näitä pano-seuran etsiskelijöitä itseään kovasti nuorempien kimpussa. Toki se on sitten asia erikseen jos joku on tehnyt niin provosoivan profiilin tahallaan että se sitten kerää näitä puoleensa.

 

Voisi myös ala-ikäisten käyttäjien vanhemmat olla vähän enemmän valppaana sen suhteen, mitä se tämä pikku kullanmuru puuhailee siellä sosiaalisessa mediassa.