Nyt on oikeastaan vähän pakko avautua tästä aiheesta ensinnäkin siitä syystä että tämä nykymaailma on mennyt tähän ja toisekseen se että olen myös itse joutunut kyseisen toiminnan uhriksi (kirjotan nyt omakohtasten kokemusten kautta).

 

Siispä asiaan...

 

Eli mie olen joutunut niinkin harmillisen toiminnan uhriks että VAIKKA mä olenkin omalta kohaltani pistänyt suomi24:sen treffit-osion käytön pannaan, niin silti jostain jotain kummallista kautta on esim. sähköpostitse ruvennut tulemaa yhteydenottoja joissa ihan suoraan kysellään että paljonko maksaa viikonloppu mun kanssa. Eli suomeks sanottuna nämä viestien laittajat tarjoaa rahaa siitä että pääsisivät panemaan ja harrastamaa seksiä. Olisivat jopa valmiita vielä maksamaan sen viikonlopun jossain hotellissa.

 

Nuo röyhkeimmät tapaukset on siis noita +30v ja vanhempia ukkoja, jotka kertoo olevansa VARATTUJA. Ja nää tapaukset olis tosiaan valmiita maksamaa jopa 500-1000 euroa siitä yhestä viikonlopusta, eli ei oo kyse mistää ihan pienistä poteista.

 

Tässä kohtaa mainitsen että tuon S24:sen treffit-osion käytön olen pistäny pannaan, eli siellä treffien puolella mulla EI ole profiilia. Ainoastaan sähköposti on käytössä S24:ssa. Tällöin mulla siis on profiili myös siellä yhteisö-puolella, mutta sitäkään en käytä. On siis oletettavissa että nämä kyseiset viestien lähteejät on bongannu mut sieltä yhteisö-osion puolelta ja siitä siis keksineet laittaa mulle S-postitse näitä viestejä.

 

En oo vastannut näihin kyseisiin viesteihin, enkä tule jatkossa vastaamaankaan. Sen sijaan olen varannu yhen 8gp muistitikun vartavasten sen takia että sinne olen alkanu tallentelemaan näitä viestejä niinikäästi todistus-aineistoksi siltä varalta että jos tätä asiaa tarvis lähtä viemään eteenpäin. Pitäis varmaan ruveta tätä profiilia siellä yhteisö-puolellaki pitelee silmällä. En ole kyllä kyseiseen profiiliin sisällyttäny itestään mitää faktoja, enkä kyllä sisällytäkkään, ettei vahingossakaan tuplaannu näiden viestien lähettäjien määrä.

 

Että kyllähän se pikkusen harmittaa että vasten omaa tahtoaa on tän toiminnan uhriks joutunu ja ilman että tätä olis edes oma-alottesesti lähteny kerjäämää. Se että jos mä tekisin nyt uuden profiilin tuonne S24:sen treffeihin, laittaisin sinne jonkun normaalin kasvokuvan vielä sen lisäks että mahdollisimman sana-tarkasti kertoisin että millasta seuraa olisi hakusessa (jos nyt jätetään tämä seksi pois) nii kyllä mä kehtaan väittää että silti tulisi näitä tapauksia jotka tarjoo rahaa seksistä. Sitten jos tähän tarjoukseen suostuisi niin sitten on huoran leima ottassa... MUTTA jos tästä sitten kieltäytyy niin sitte on pihtarin leima ottassa. Eli periaatteessa on aivan sama että suostuuko vai kieltäytyykö nii silti tulee leimatuks. Kyllä on kummallista touhua nykyään.

 

Ja sitten tosiaan nämä miehet vaatii että ollaan rehellisiä ja kerrotaan suoraan, mitä mieleen tulee. No sitten kun ihan rehellisesti ja suoraan sanotaan että EI KIITOS ja ehkä nyt muutamalla rivillä perusteluja että miksi ei niin sitte suututaan silmittömästi ja haukutaa lehmäks ja mitä kaikkee ny kelläki mielee juolahtaa. Että tätä se rehellisyys vaan saa aikaseks... valitettavasti.

 

Kyllähän tällasen toiminnan kokee aika nöyryyttävänä ja halventavana, varsinkin kun ihan vasten omaa tahtoaan on uhriksi joutunu.

 

Ja tää toiminta on saanu mussa aikaan sen tuntemuksen ja käsityksen että tänä päivänä miehet ei kertakaikkiaa arvosta naisia niin paljon kun mitä annetaan ymmärtää. No okei on niitäkin tapauksia olemassa jotka arvostaa naisia ja vieläpä osoittaa sen käytöksellää ja toiminnallaa mutta valitettavasti nää tapaukset on harvinaisia.

 

Mut ihan oikeesti tää ei ole mikää kiva tunne kun joutuu elämään ja olemaan päivästä toiseen sen käsityksen kanssa että miehet ei arvosta naisia. Ja juuri toi rahan tarjoaminen seksistä osottaa pelkästää sen että näiden miesten arvostus naisia kohtaa on pyöree nolla ja ihan satavarmasti nämä miehet ei kelpuuta naista muuhun kun lakanoiden väliin. Sitte vielä nämä kaiken kukkuraks valittaa että kun meitä naisia on niin vaikee ymmärtää.

 

Jos totta puhutaan niin juttuhan menee nyt niin että kyllä ainaki nämä jotkut miehet on vaikeesti ymmärrettävissä.