Nyt kun itse istun tässä ruudun ääressä enemmän tai vähemmän pirteenä ja oikeasti mietin meiän naisten ja miesten välisiä eroja. Mietin myös sitä että kuinka hyvin se loppujen lopuks pitää paikkansa kun sanotaan että naisia on vaikee/mahdoton ymmärtää. No vikojahan löytyy kummastakin sukupuolesta, mutta enemmän niitä vikoja tässä lappaa naisista mieleen. Saas nähä kuinka moni tästä loppujen lopuks on samaa mieltä.

 

Me naiset ollaan huomattavasti taipuvaisempia esimerkiks puhumaan siinä omassa tyttö-porukassa niitä rakkaus-huolia kumppanin kanssa, kun yhtä hyvin niistä vois puhua sen kumppanin kanssa kasvotusten. Mihinkäs ne rakkaus-huolet siitä häviää tai muuttuu, jos niitä ei käydä läpi sen oman kumppanin kanssa. Hyvät kaverit pystyy kyllä kertomaan ja tuomaan esille niitä omia näkemyksiä ja mielipiteitä mutta nehän ei sais vaikuttaa lopullisiin ratkasuihin. Mielipiteet on aina mielipiteitä, mut kaverit ei saa olla niitä jotka sen päätöksen tekee sun puolesta.

 

Kun olisi tarkotus lähteä kumppanin kanssa illalla leffaan ja/tai ulos syömään ja asiasta on puhuttu jo vaikka viikkoa aikasemmin, jätetään me naiset se laittautuminen viime tippaan vaikka se lähtö-aikakin olisi jo tiedossa. Mies joutuu vaan turhaan odottelemaan kun rakas miettii mitä pistäis päälle ja siihen päälle menee vielä aikaa hiusten laittoon ja meikkaamiseen.

 

Meikkaamisesta kun tuli nyt puheeks, niin on niitä tapauksia jotka ei voi edes postilaatikolle mennä ilman että on naama tällätty täyteen pakkelia. Lähikauppaan meno ei tu kysymykseenkään ilman että on koko aamu käytetty peilin ääressä laittautumiseen. Eikö se oikeasti riitä että on hiukset kammattu/laitettu ja on siistit vaatteet päällä? Pitääkö se naamaki vielä uittaa siellä maalipurkissa?

 

Näitä voisi muitakin luetella tähän vaikka millä mitalla, mut siihen menis koko yö ja vielä huoominen päivä, mut kuinka moni naisista löytää itestää tätä yllä kuvailtua vikaa tai muuta vastaavaa?